Tiedäthän sen ihanan pikkukahvilan, jossa vietätte puolisosi kanssa vuosipäiviänne? Sen kukkapuodin, josta käyt hakemassa äidillesi kukkia tai sen ihanan pikkuravintolan, joka on kuuluisa upeista leivoksistaan? Näiden kaikkien pienyritysten omistajat ovat tällä hetkellä todella lujilla ja tarvitsevat juuri Sinun apuasi!

Tyypillisesti pienyrittäjillä ei ole sukan varteen kertynyttä rahaa pahan päivän varalle, vaan yritystoimintaa pyöritetään pienellä budjetilla ja työtä tehdään, koska se on lähellä sydäntä. Vaikka omasta palkasta tingitään ennemmin, kuin heitetään hanskat tiskiin.

Minä haluan tehdä oman osani ja kävin kannustamassa minulle tärkeitä pienyrittäjiä näinä vaikeina aikoina viemällä heille kukkia ja tuoreita Saivon Munkkeja yhdessä koirani Hefen kanssa (#hefenaattori). Samalla kävin kuluttamassa heidän palvelujaan tai ostamassa lahjakortteja myöhempää käyttöä varten, jotta voin tukea heidän toimintaansa juuri nyt.

Haluan blogissa nostaa esille nämä yrittäjät ja toivoisin, että tekisit saman. Tukekaa näitä yrittäjiä, jos vain suinkin pystytte! Erään pitkään pienyritystoimintaa pyörittäneen yrittäjän sanoja lainatakseni: “Tämä pandemia on ollut vaikeinta mitä olen ikinä yrittäjäurallaan joutunut kokemaan”. Keiden pienyrittäjien palveluja minä osaltani käytän arjessani? Alla muutamista suosikeistani lyhyesti.

Yrittäjille viemäni kukat ostin Munkkivuoren Ostoskeskus sijaitsevasta pienestä kukkakauppa Sakurasta. Olen täältä hakenut jo pienenä kukkia äidilleni ja muille läheisilleni erilaisten merkkipäivien kunniaksi tai muutoin päivän piristykseksi. Sakura tarjoaa nyt myös kotiinkuljetuksen kukille ja tekee sitä veloituksetta yli 40€ ostoksille! Hanki sinäkin täältä kukat, vaikka äidillesi, kotiinkuljetuksena! (http://www.kukkakauppasakura.fi)

Munkkivuoren ostoskeskuksella sijaitsee muuten myös varmaan Suomen paras Sushi-ravintola: Sushi-san, josta saa aivan käsittämättömän hyviä Susheja take-awaynä tai kotiin kuljetettuna Wolt-palvelun kautta. Heillä on pienessä ravintolassaan myös muutamia asiakaspaikkoja, jos kokee mielekkäämmäksi ruokailla paikan päällä.

Munkkivuoren ostoskeskuksessa sijaitsee edellä mainittujen lisäksi erittäin taitava hieroja ja fysioterapeutti Tmi Eija Kettunen, jonka luona olen käynyt säännöllisesti hieronnassa noin kerran kuukaudessa. Hieronta auttaa minua jaksamaan sekä henkisesti että fyysisesti ja ilman hänen palvelujaan olisi pää mennyt jumiin aikoja sitten, kirjaimellisesti.

Eijan toimitilan vieressä sijaitsee muuten erittäin ammattitaitoinen Munkkivuoren suutari. Heidän palvelujaan olen suositellut jokaiselle ystävällenikin, sillä yhtä loistavaa ja ammattimaista palvelua saa ihan hakemalla hakea!

Munkan paikallisiin yrityksiin kuuluu myös Lemmikkikulma. Tämä Hefen lempiherkkuja myyvä lemmikkitarvikeliike sijaitsee Munkkiniemen puistotiellä. Haemme täältä useinkin Hefelle herkkuja. Lemmikkikulman yrittäjä tarjoaa myös varsin aktiivisesti tukea ja auttavaa kättään alueen asukkaiden hyväksi. Hänellä piisaa ajatuksia siitä, miten munkkiniemeläiset pienyrittäjät voisivat pitää yhtä järjestämällä esimerkiksi yhteisiä tapahtumia alueen asukkaille.

Lähellä Munkkiniemen kotikulmia sijaitsee myös eräs lempikahviloistani, Cafe Regatta, joka on kuuluista rempseästä ilmapiiristään, mahtavasta sijainnistaan ja järjettömän hyvistä korvapuusteistaan. Regatta on minulle se ”kuuluisa pikkukahvila”, jonne vien ystäväni kahville ja jonka herkullisista korvapuusteista jaksan toistuvasti paasata ihmisille.

Luottokampaajani ja ystäväni Janette Roselius on erityisen ammattitaitoinen parturi-kampaaja. Hänen palvelujaan olen käyttänyt jo vuosia. Ammattitaitoisen palvelun lisäksi Janette tarjoaa muuten myös järjettömän hyvää juttuseuraa ja joka kerta jutellessa tuntuu siltä, että aiheet eivät lopu kesken. Juttua voi jatkaa aina siitä mihin viimeksi jäätiin.

GoingGreek -niminen pieni kreikkalaista katuruokaa tarjoava ravintola löytyy Brahenkentän kupeesta. Ravintolassa on rento tunnelma ja konsepti on selkeä. Tämä on sinun paikkasi, jos haluat nauttia maan parhaita Gyros- ja Mezeannoksia. Aivan taivaallista!

Urban Wells -niminen yritys tarjoaa itsenäisille hoito- ja joogapalveluja tarjoaville yrittäjille alustan toteuttaa yritystoimintaansa. Siellä tarjotaan erilaisia hoitopalveluita, joogaharrastusta monissa sen eri muodoissa sekä myydä tähän aihealueeseen liittyviä tuotteita. Yrityksen kaiken toiminnan keskiössä on ihmisen hyvinvointi ja rentoutuminen ja siihen liittyvän yritystoiminnan tukeminen.

Makea tarjoaa monipuolisesti muun muassa kampaamo ja muita kauneussalonki palveluitaan Helsingin Aurinkolahdessa. Makean yrittäjät pitävät huolta myös yhteisöstään ja järjestivät esimerkiksi jouluaattona yhteisöllisen tapahtuman, jossa yksinäiset ihmiset kutsuttiin viettämään aikaa yhdessä ja nauttimaan jouluherkkuja. Mukana järjestämässä oli myös Saivon, jossa leivottiin tapahtumassa tarjotut kymmenet piparit. Pipareihin oli koristekuorrutteeksi kirjoitettu Mikko Harju kuuluisan kappaleen inspiroimana sanat ”Sinä riität”.

Saivon leipoo vuosikymmeniä vanhalla sukureseptillä aivan taivaallisen hyviä käsinleivottuja Saivon munkkeja®, jota myytiin alunperin Lapissa, Pakasaivon hiidenkirnun vieressä sijaitsevassa kotakahvilassa.

Viimeisimpänä, ja itselleni tärkeimpänä haluan myös mainita rakkaan äitini. Hän tarjoaa yksityisyrittäjänä musiikkiterapiaa kehitysvammaisille lapsille. Äiti, olet roolimallini. Arvostan sinua enemmän kuin ketään tai mitään. ❤️

Nyt on sinun vuorosi. Käy kertomassa tärkeälle yrittäjälle tai pienyritykselle, että välität ja arvostat. Ennen kaikkea NYT on erittäin tärkeää käyttää ja ostaa näiden yrittäjien ja yritysten palveluja, jotka haluat jatkavan arkea kanssamme myös pandemian jälkeen!

Mikäli asuntosi myynti on ajankohtaista tai sinulla on siihen liittyviä kysymyksiä niin ole minuun yhteydessä, autan mielelläni!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa minut arviokäynnille kotisi myynnistä!

    Paras aika tavoitella puhelimitse
    AamuPäiväIltaAina
    Yhteydenotto mieluiten
    PuhelimitseSähköpostilla