Töölöntorin joulukuusi

Töölöntorin joulukuusen valot sytytettiin 28.11.2020

Vaikka elämme hyvin erilaista joulun aikaa tänä vuonna, niin joulu on tullut Töölöön. Valot, koristeet ja tunnelma näkyy yrittäjien liikkeissä, ravintoloissa ja ihmisten parvekkeilla sekä ikkunoissa.

Lauantaina 28. Marraskuuta sytytettiin perinteisen Töölöntorin joulukuusen kynttilät, joka viimeistään aloittaa Töölön joulun. Tapahtuman avasi ja valot sytytti Pirkko Liljeström, Töölö seuran puheenjohtaja, jota haastattelimme myös Töölö asuinalueena blogiin. Tapahtuma videoitiin ja striimattiin, joten muun muassa tiernapoikien esitys löytyy Töölö seuran facebook- sivuilta.

Töölössä on organisoitu vuosien varrella esimerkiksi jouluikkuna-kilpailua yrittäjille, tapahtumia ja joulutoria Töölöntorilla. Töölön seurakunta on organisoinut monipuolista joulunajan ohjelmaa, vaikka tänä vuonna pandemian takia pienimuotoisemmin. Perinteinen seurakunnan joulukeräys kuitenkin toteutetaan normaalisti.

Joulujuhla Töölössä

Joulujuhla Töölön valmistavassa koulussa vuonna 1936. Kuva: Eeva Immeli / Helsingin kaupunginmuseo

Useat Töölöläiset ravintolat ovat auki joulun aikaan. Ravintola Eliten joulupöytä on koreana 9.-18.12. ja Mamma Rosa tarjoilee joululounasta 30.11. – 23.12.2020. Lukuisat muutkin Töölöläiset ravintolat, kahvilat ja leipomot palvelevat joulukansaa lämpimällä mielellä.

Ota yhteyttä, jos uusi vuosi tuo mukanaan tarpeen myydä asunto. Haluan toivottaa meille kaikille Töölöläisille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa minut arviokäynnille kotisi myynnistä!

    Paras aika tavoitella puhelimitse
    AamuPäiväIltaAina
    Yhteydenotto mieluiten
    PuhelimitseSähköpostilla