Työskentelen kiinteistönvälittäjänä Neliöt Liikkuu LKV Oy -nimisessä kiinteistönvälitysalan yrityksessä. Olen myös yhtiön perustajaosakas. Tämän lisäksi toimin yrittäjänä lakiasiaintoimistossa: Laki ja Kiinteistö Kukko & Kukko Oy:ssä.

Olen elämäni varrella tehnyt paljon erilaisten alojen töitä, kuten turvallisuus-, sosiaali-, kaupan- ja markkinointialan tehtävissä sekä mm. moottoriajoneuvoihin keskittyvän avoimen työpajan vetäjänä ja hankalassa elämäntilanteessa
olevien nuorten yksilöohjaajana Helsingissä.

Persoonallista henkilöbrändiäni käytetään esimerkkinä onnistuneesta markkinoinnista lukuisten kouluttajien toimesta.
Koulutan myös itse myyntiä, markkinointia ja viestintää.

“Älä keskity siihen, mikä tuo tänään satasen, vaan siihen, mikä tuo tulevaisuudessa tonnin” -mindset ohjaa kaikkea tekemistäni työelämässä. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin myyjä, joka ei keskity kokonaisvaltaiseen palveluun, vaan yrittää tienata ainoastaan nopean voiton.

Harrastuksiini kuuluu kuntosali, moottoriajoneuvot sekä markkinointipäällikköni Hefen (#hefenaattori) kanssa lenkkeily, leikkiminen ja hyväntekeväisyystyö kodittomien eläinten ja ihmisten hyväksi. Käymme myös vapaaehtoistyönä pyydettäessä seurustelemassa ihmisten kanssa saattohoito-osastoilla ja vanhainkodeissa.

Kun palkkaat minut, saat erittäin motivoituneen ja kunnianhimoisen tiimin hoitamaan asuntosi markkinoinnin ja myynnin. Kutsu minut arviokäynnille ja hoidetaan niin nykyisen asuntosi myynti kuin uuden osto kerralla kuntoon!