Monipuolista mediaosaamista tiimin tueksi!

Koulutustaustaa minulta löytyy niin graafisesta viestinnästä kuin mediajournalismista. Aiemmat työvuoteni ovat kuluneet kulttuurikeskuksen graafikkona, tietoteknisissä työtehtävissä sekä graafisen viestinnän parissa useissa eri yrityksissä. Olen viihtynyt media-alalla myös monimuotoisissa projekteissa mm. tuottajana, kuvaajana, äänittäjänä, leikkaajana ja kääntäjänä, minkä ansiosta olen verkostoitunut hyvin kulttuuri- ja media-alan kotimaisiin sekä kansainvälisiin tekijöihin.

Vuosien varrella olen julkaissut myös artikkeleita verkkolehdissä itseäni kiehtovista, erikoisista aiheista niin englanniksi kuin suomeksi.

Olen aktiivinen lukija ja kiinnostunut kaikesta tietotekniikkaan, tieteeseen, kulttuuriin, musiikkiin, taiteeseen, journalismiin, kiinteistöalaan, politiikkaan sekä yhteiskuntaan liittyvistä asioista.

Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, lukeminen, shakki, kirjoittaminen ja kulttuuri kaikissa sen muodoissa.

Tavoitteenani on tuottaa laadukasta ja näyttävää visuaalista viestintää, joka täyttää työtiimin korkeat vaatimukset, sekä korostaa asiakaslähtöisyyttä, luotettavuutta ja vankkaa asiantuntemusta!