Terve!

Minä olen Hefner, lempinimeltäni Hefe. Olen jo useamman vuoden ajan toiminut palvelusväkeeni kuuluvan Tuomas Kukon markkinointipäällikkönä ja ilman minua hän ei varmasti pärjäisi mitenkään työelämässä. Olen myös esiintynyt lukuisilla asuntoesittelyvideoilla!

Vahvuuksiini kuuluu pummiminen, piereskely, murmutus sekä väkisinpussailu, jossa olen itse asiassa Suomen mestari! Teemme myös aktiivisesti hyväntekeväisyystyötä kodittomien eläinten ja ihmisten hyväksi sekä käymme pyydettäessä viihdyttämässä ihmisiä niin saattohoito-osastoilla ja vanhainkodeissa kuin erilaisissa tapahtumissa.

Olen läpäissyt auktorisoidun nakkimestarin (ANM) pätevyyden ja suorittanut herkkujen laadunvalvonnan tutkinnon (HLVT). Nämä ovat antaneet minulle erittäin hyvän pohjan vahvuuksieni tueksi sekä tietysti kiinteistönvälitystoiminnan markkinointipäällikön tehtäviä varten.

Mikäli olet harkitsemassa asuntosi myyntiä, otathan minuun rohkeasti yhteyttä. Mikäli et ymmärrä ”staffia”, niin Tuomas on kohtuuhyvä puhumaan suomen kieltä!