Tiimi

Kun palkkaat minut, saat moniammatillisen tiimin asuntosi myynnin ja markkinoinnin tueksi. Olemme tiiviisti yhteistyössä toimiva, perheenjäsenistä koostuva ryhmä eri alojen ammattilaisia. Pyydä arviokäynti nykyisen kotisi myynnistä ja uuden ostosta!

Tilaa arviokäynti

Tuomas Kukko

Social Selling Rockstar®
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Työskentelen kiinteistönvälittäjänä Neliöt Liikkuu LKV Oy -nimisessä kiinteistönvälitysalan yrityksessä. Olen myös yhtiön perustajaosakas.

Matti Kukko

Varatuomari VT, LKV

Minulle on tärkeää, että asunnonvälitys hoidetaan oikein viimeistä piirtoa myöten. Arvostan kiinteistönvälityksessä huolellista selvitystyötä ja sitä, että välittäjä on valmis kääntämään jokaisen kiven, jotta myyntikohteesta ei jää mitään epäselvää.

Lauri Kukko

Media-assistentti

Monipuolista mediaosaamista tiimin tueksi! Olen verkostoitunut hyvin kulttuuri- ja media-alan kotimaisiin sekä kansainvälisiin tekijöihin. Koulutustaustaa löytyy niin graafisesta viestinnästä kuin mediajournalismista.

Johanna Nieminen

Myyntiassistentti LKV

Olen rahoituksen ja vakuuksien moniosaaja, joka nauttii tarkasta selonottotyöstä. Työnkuvani ansiosta välittäjämme saavat keskittyä täysillä myyntiin ja asiakkaisiin.

Lauri Mylläri

Assistentti

Jalkapalloilijana, yrittäjänä ja perheen isänä olen tottunut pitämään pallot ilmassa niin viheriöllä, kotona kuin työelämässäkin. Päämäärätietoisena ja oma-aloitteisena uskon, että terveellä nöyryydellä ja asiakkaan toiveita kuuntelemalla päästään parhaaseen tulokseen.

Hefe

Markkinointipäällikkö ANM, HLVT

Olen jo useamman vuoden ajan toiminut palvelusväkeeni kuuluvan Tuomas Kukon markkinointipäällikkönä! Ilman minua hän ei varmasti pärjäisi mitenkään työelämässä. Olen myös esiintynyt lukuisilla asuntoesittelyvideoilla!