Näin yrittäjänä olen töissä aikalailla vuorokauden ympäri ja teen töitä kelloon katsomatta. Työni on mielekästä puuhaa ja jaksan painaa myös pitkää päivää, jos sille on tarve. Teen mahdollisimman paljon töitä etänä, jotta saisin kiireisimpinäkin aikoina viettää aikaa myös perheeni ja ystävien kanssa.

 

Kovasta työtahdista huolimatta pyrin etäpäivien lisäksi järjestämään itselleni vapaapäivän viikoittain. Katson kalenterista sopivan päivän ja kirjaan sen itselleni vapaaksi, pyrkien pitämään tästä vapaapäivästä parhaani mukaan kiinni.

Joskus työviikko venyy kuitenkin useamman viikon pituiseksi ja näiden pitkien työrupeamien aikana saatan pysähtyä hetkeksi sen ajatuksen äärelle, että ihmisiä me kaikki ollaan, myös minä. Välillä meidän kaikkien on latauduttava ja päästävä irti velvotteista ja otettava relasti.

Hetkellistä helpotusta arjen kiireiden keskelle saan mökkireissuista, perheeni kanssa oleilusta sekä arkkitehtuurisesti kiinnostavissa tiloissa pohdiskelusta (tämä viimeinen ei ole vitsi, vaan yksi lempiharrastuksistani 😊). Kun koen tarvitsevani isompaa latausta, niin minulle ehdottomasti tehokkaimpana ”powebankina” toimii säännöllisin väliajoin tehdyt ulkomaanmatkat. Minua kiinnostaa erilaiset arkkitehtuurit, kulttuurit sekä uudet ympäristöt.

Aina silloin tällöin koen pakottavaa tarvetta varata lennot jonnekkin ihan muualle ja minun on lähdettävä oman rakkaan kotimaani ulkopuolelle ihmettelemään maailman menoa. Arjen kuvioista irtautuminen on helpompaa ulkomaanmatkan aikana, koska on yllättävän rauhoittavaa kulkea keskellä muiden arkea, ihan vain sivustaseuraajana.

Etenkin näin talvella, vuodenajoista pimeimpänä, saan paljon virtaa siitä, että pääsen käymään jossakin valoisammassa maassa. Voin kertoa suoraan, että Suomen pimeä talvi ei ole minua varten. Liiallinen pimeys ja kylmyys saa minut alakuloiseksi.

Matkoilleni pääsen onneksi aina tarvitessa ja suhteellisen vähällä arjen järjestelyllä. Olen onnekkaassa asemassa esimerkiksi sen puolesta, että Hefellä (koirallani) on useita hoitopaikkoja. Tästä suuri kiitos rakkaalle perheelleni, sukulaisilleni ja ystävilleni. =)

 

Tiedän omat rajani sekä sen, mistä saan itselleni virtaa tehdä työni hyvin.

Mikä on sinun powerbank?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa minut arviokäynnille kotisi myynnistä!

    Paras aika tavoitella puhelimitse
    AamuPäiväIltaAina
    Yhteydenotto mieluiten
    PuhelimitseSähköpostilla