On ensisijaisen tärkeää valita hyvä ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, mutta mistä tunnistaa hyvän kiinteistönvälittäjän?

Totuus on se, että valitsemalla oikein saat parhaimman lopputuloksen asuntosi myynnistä, asunto menee nopeasti kaupaksi, sinulle ei tule ikäviä seuraamuksia jälkikäteen ja lisäksi juuri sinulle itsellesi jää kokemuksesta mahtava fiilis.

 

Tässä 10 kohdan muistilista mistä tunnistaa hyvän kiinteistönvälittäjän:

 

 1. Asiakaspalaute on ensisijaisessa asemassa, kun etsit hyvää kiinteistönvälittäjää. Suuri osa asiakkaistani tuleekin nykyään suositteluiden kautta ja vuonna 2020 asiakaspalautteeni oli täydet 5/5 koko vuoden ajalta.
 2. Koulutus. Nykyisen lainsäädännön puitteissa kiinteistönvälitysyrityksen välittäjistä vähintään puolella pitää olla LKV-tutkinto (Laillistettu kiinteistönvälittäjä). Itselläni on LKV-tutkinnon lisäksi LVV (Laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä), KiAT (Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto) ja kaupanvahvistajan oikeudet. Lisäksi suoritan YKV-tutkintoa (Ylempi kiinteistövälittäjän tutkinto) ja koulutamme myyntiä sekä siihen liittyviä juridisia asioita muille kiinteistönvälittäjille useissa oppilaitoksissa.
 3. Faktat. On äärimmäisen tärkeää, että kiinteistönvälittäjä tekee arvion hinnasta perustuen tilastoihin sekä asunnon erityisiin ominaisuuksiin. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa kysyä oikeat kysymykset hinta-arvioita tehdessään ja huomioida asunnon kaikki oleelliset ominaisuudet.
 4. Juridiikka. Kiinteistönvälitysala on erittäin säädelty ja lain puitteissa yksi valvotuimmista ja säädellyimmistä palvelualoista Suomessa. Lakitekniset asiat, vaikka unissaan osaava kiinteistönvälittäjä on varmasti luotettava ja riskittömämpi vaihtoehto, kuin osaamaton itsemyyjä tai välittäjä.
 5. Myynnissä olevat kohteet. On varmasti luotettavampi vaihtoehto ottaa välittäjäksi kokenut ja ”kuumaa rautaa takova” kiinteistönvälittäjä, joka saa asunnot kaupaksi nopeasti ja tehokkaasti.
 6. Tiimi. Erinomainen kiinteistönvälittäjä tarvitsee tuekseen ammattitaitoisen tiimin. Oma tiimini koostuu oman alansa huippuammattilaisista, jotka tukevat lakiteknisistä asioista alkaen aina myyntiprosessin hoitamiseen ja markkinointiin asti. Tutustu minun myyntitiimiini.
 7. Markkinointitaidot. Nykyaikaisten välineiden käyttö yhdistettynä parhaisiin kuvaajiin ja sisällöntuottajiin sekä kohdennetut markkinointitoimenpiteet luovat kysyntää asunnollesi. Vain paras kelpaa minulle, joten miksei sinullekin?
 8. Myyntitaidot. Meitä kiinteistönvälittäjiä on paljon. Parhainta tulosta tekevät ne, jotka osaavat myydä edellä mainittujen asioiden lisäksi. Rekisteröity tavaramerkkini Social Selling Rockstar® on asenteeni lisäksi myös lupaus.
 9. Asenne ja sosiaaliset taidot. Kohteliaisuus, kunnioitus ja konkreettisuus. Kolme kovaa koota, jotka minulta tulevat luonnostaan. Osaan ottaa ihmiset huomioon kunnioittavalla tavalla, niin asunnonmyyjät kuin yksityiselle näytölle tulevat ja tilanteen tullessa myös vaikka naapuritkin. Toisaalta myös pysyminen asiassa, eli itse konkretiassa on äärimmäisen tärkeää, kun halutaan olla tehokkaita.
 10. Rehellisyys. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisempänä tulee totuus. Totuudessa pysyminen on äärimmäisen tärkeää alalla kuin alalla, mutta kun puhutaan elämän suurimmista kaupoista, valitse vain kiinteistönvälittäjä, joka on rehellinen.

 

Oletko myymässä asuntoasi, mutta mietit vielä, että mistä tunnistaa hyvän kiinteistönvälittäjän? Pyydä minut arviokäynnille täältä, niin pian tiedät.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa minut arviokäynnille kotisi myynnistä!

  Paras aika tavoitella puhelimitse
  AamuPäiväIltaAina
  Yhteydenotto mieluiten
  PuhelimitseSähköpostilla