“Millainen henkilö sopii kiinteistönvälittäjäksi?”

Tätä lausetta kuulen nykyään lähes päivittäin. Minulta kysytään myös todella usein miten alalle voisi päästä töihin.

Olin viime viikolla Balderin salissa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA järjestämässä reilu kumppani -seminaarissa, jossa oli loistavia puheenvuoroja ja hyvä paneelikeskustelu, yhtenä osallistujana esimerkiksi kollegani Andrei Koivumäki.

Tilaisuuden aikana Social Selling expertti Sani Leino mainitsi, että hän on ennen kokenut, että ei ole minkään asian expertti, mutta osaa hyvin todella montaa eri asiaa.

Pakko mainita, että tänä päivänä Sani on esiintymisen ja Social Sellingissä top notch -tason asiantuntija!

Mielestäni juuri semmoiset henkilöt, jotka ovat hyviä monessa eri asiassa, eivät pelkää muutosta ja ovat innokkaita oppimaan ja omaksumaan uusia toimintamalleja jatkuvasti ovat juuri ne, jotka menestyvät ja pärjäävät tällä ja monella muullakin alalla.

Tässä ammatissa ollaan erittäin paljon erilaisissa elämäntilainteissa olevien ihmisten kanssa tekemisissä ja ratkotaan heidän asumiseen liittyviä asioita ja ongelmia. Tämän takia alalla on paljon erittäin menestyneitä välittäjiä, joilla on esimerkiksi sosiaalialan koulutus pohjalla.

Itselläni on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan perustutkinto sekä pitkä työkokemus siltä puolelta, josta on ollut merkittävä hyöty nykyisessä työssäni. Tämän lisäksi minulla on kiinteistönvälitysalan tutkinto sekä keskus kauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) pätevyys.

Toivottavasti tästä blogista on apua jollekin joka harkitsee alalle tuloa. Minua saa aina nykäistä hihasta ja kysellä lisää aiheesta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa minut arviokäynnille kotisi myynnistä!

    Paras aika tavoitella puhelimitse
    AamuPäiväIltaAina
    Yhteydenotto mieluiten
    PuhelimitseSähköpostilla