04.09.21 Asuinalueet

Etelä-Haaga asuinalueena

Etelä-Haaga asuinalueena on upea pienkerrostalojen paratiisi, jonka puistomaisuus sekä mukava seesteisyys vetoaa useisiin ihmisiin voimakkaasti.

27.08.21 Asiantuntijablogi

Asunnon myynti ja remontointi

Asunnon sijainti ja koko, remontin laajuus sekä valitut ratkaisut, kuten materiaalien väri vaikuttavat erittäin paljon lopputulokseen myynnin kannalta.

26.08.21 Asiantuntijablogi

Kiertotalous ja asuminen

Kiertotalous tuo asumiseen ekologisia ratkaisuja, mutta se luo samalla säästöjä asukkaille ja rakennuttajille. Kyseessä onkin niin sanotusti ”kaikki voittaa- tilanne”, jossa luonnon resursseja säästetään samalla kuin lompakkoa pitää raottaa yhä vähemmän

12.08.21 Asiantuntijablogi

Isännöitsijäntodistus – asuntokaupan tärkein asiakirja

Isännöitsijäntodistus on asuntokaupan yksi tärkeimpiä asiakirjoja, joka sisältää kaikki tärkeimmät tiedot taloyhtiön taloudesta, rakennuksista ja niiden kunnosta sekä kertoo kaikki tärkeimmät asiat taloyhtiön historiasta.

12.07.21 Asuinalueet

Pasila asuinalueena

Pasila asuinalueena jakaantuu Länsi-, Itä- ja Keski-Pasilaan. Keski-Pasilasta rakennetaan uutta Helsingin keskustaa, joka oli Eliel Saarisen suunnitelma jo vuonna 1918.

08.07.21 Asuinalueet

Kruununhaka asuinalueena

Kruununhaka asuinalueena on koti yli 7400 Helsinkiläiselle. Myös nimellä “Krunikka” tunnetusta alueesta tuli Helsingin ja samalla koko Suomen hallinnollinen ja sivistyksellinen keskus jo 1800- luvulla.

14.05.21 Asuinalueet

Ruskeasuo asuinalueena

Ruskeasuo asuinalueena on perinteikäs ja puistomainen sekä varsin hyvinvoiva kaupunginosa.

14.05.21 Asiantuntijablogi

Ero ja kodin myynti

Ero ja kodin myynti ei ole kenenkään ihannetilanne. Elämässä tapahtuu kuitenkin muutoksia, jolloin kipeitäkin toimenpiteitä on tehtävä.

24.04.21 Asuinalueet

Kamppi asuinalueena

Kamppi asuinalueena on koti noin 12 000 helsinkiläiselle. Alueella työskentelee myös huikeat 26 000 ihmistä.

19.04.21 Asuinalueet

Ullanlinna asuinalueena

Ullanlinna asuinalueena on hyvin arvostettu ja hyvinvoiva. Arvoasuntojen määrä on valtava ja upean arkkitehtuurin omaavat talot nostavat alueen arvokasta tunnelmaa olemuksellaan.

04.04.21 Asuinalueet

Eira asuinalueena

Eira asuinalueena on suhteellisen pieni, mutta äärimmäisen arvostettu kaupunginosa. Eira on koti reilu 1000:lle Helsinkiläiselle.

26.03.21 Asuinalueet

Punavuori asuinalueena

Punavuori asuinalueena on Helsingin arvostetuimpia ja samalla myös tiheimmin asutettu alue pääkaupungissamme.