Sukulaiseni soitti minulle ja kertoi, että hänen ystävänsä läheisellä on ollut pidemmän aikaa myynnissä Tammelassa sijaitseva kiinteistö.

Kiinteistön myyntiä oli yrittänyt hoitaa jo kaksi eri kiinteistönvälittäjää, mutta he eivät olleet saaneet ratkaisevaa ostotarjouksentekijää paikalle. En normaalisti toimi Uudenmaan ulkopuolella ja pyrin priorisoimaan työni muutenkin pääkaupunkiseudulle, mutta halusin auttaa tällä kertaa. Tammelassa oli tuolloin 45 lomakiinteistöä myynnissä, suurin osa oli roikkunut netissä jo useamman vuoden.

Olimme Hefen kanssa olleet pidemmän aikaa kesämökillä ja kaipasimmekin jo vähän tekemistä. Kävin kiinteistöllä ja Noora näytti minulle rajapyykit kertoen kaiken oleellisen kiinteistöstä. Kiinteistö sijaitsi kauniin lammen äärellä ja siellä sijaitsi useampi rakennus: kaksi hyvässä kunnossa olevaa hirsimökkiä, leikkimökki, aitta ja varastorakennus. Kiinteistölle pääsi useasta isosta kaupungista vähän reilu tunnissa perille. Teimme kiinteistöstä myyntivideon ja kohdistimme sen otolliselle asiakassegmentille sosiaalisessa mediassa.

Kuuden päivän sisällä sain sovittua useamman yksityisnäytön kiinteistölle. Koska kesämökki sijaitsi minuun nähden suhteellisen pitkän ajomatkan päässä, sovimme Nooran kanssa, että menen kiinteistölle yöksi ja pidän kaikki näytöt kahtena peräkkäisenä päivänä. Näytöt menivät hyvin ja ratkaiseva ostotarjous tulikin sitten yhdestä näissä näytöissä käyneeltä. Saimme kaupat nopeasti hoidettua. Sekä ostaja että Noora olivat erittäin tyytyväisiä palveluuni.

Vaihtelu virkistää ja tämä olikin minulle erittäin mielekäs kesäprojekti yhdessä rakkaan koirani Hefen kanssa!

Alla pieni markkinointi video, jonka teimme Hefen kanssa kun homma oli saatu maaliin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa minut arviokäynnille kotisi myynnistä!

    Paras aika tavoitella puhelimitse
    AamuPäiväIltaAina
    Yhteydenotto mieluiten
    PuhelimitseSähköpostilla