Felix soitti minulle eräänä keskiviikkoisena päivänä ja pyysi apuani edesmenneen äitinsä asunnon myynnissä. Äidin kuolemasta ei ollut kulunut aikaa kuin viikko. Felix otti menetyksen raskaasti, kuten arvata saattaa. Felix :in äitiä kaipaamaan jäi myös vielä tuohon aikaan Felix :in teini-ikäinen lapsensa, joka oli ottanut erittäin raskaasti mumminsa poismenon.

Tapasin Felix :in eräässä keskustan kahvilassa ja keskustellaksemme asunnon myynnistä. Hän kertoi, ettei pystynyt menemään sisälle asuntoon, koska se herättäisi hänessä liikaa tunteita. Hän ei ollut siihen valmis. Felix antoi minulle asunnon avaimet ja osoitteen, teimme samalla toimeksiantosopimuksen asunnon myynnistä. Kerroin hänelle myyntivaiheista ja selvitin myyntiprosessin etenemisen. Hän oli erittäin helpottunut siitä, että asia saadaan jouhevasti liikkeelle.

Eräänä iltana myyntiprosessin ollessa jo käynnissä, otti Felix minuun yhteyttä. Hän kertoi, ettei oikein tiedä kenelle muulle olisi soittanut. Hän kertoi kuulleensa, että olen ennen tehnyt töitä nuoriso-ohjaajana. Hän kertoi lapsensa olevan masentuneen oloinen ja se näkyi niin, ettei lapsi saanut tehdyksi oikein mitään, tai halunnutkaan tehdä mitään.

Menin käymään Felixin luona jutellakseni myyntiprosessista. Samalla jutustelin myös hänen teini-ikäisen tyttölapsensa kanssa. Tyttö nosti jutustelun lomassa esille tarpeensa siitä, että aikuisen tukea tarvittaisiin arkisin. Hänellä oli kova halu harrastaa jotain ja viettää aikaa oman ikäisten nuorten kanssa. Hänellä ei kuitenkaan ollut kavereita koulun ulkopuolella eikä tiennyt mitä hänen pitäisi tehdä, mistä lähteä liikkeelle.

Lähdimme tytön kanssa tutustumaan erääseen heidän asuntonsa lähellä olevaan nuorisotaloon, jossa entiset työkaverini työskentelivät nuoriso-ohjaajina. Tutustuimme yhdessä paikkaan ja ohjaajiin. Sovimme jo paikan päällä, että eräs ohjaaja opettaisi hänelle rumpujen soittoa joka toinen viikko. Hänelle kerrottiin, että hän on enemmän kuin tervetullut nuorisotalolle, milloin hän ikinä haluaakaan tulla. Tyttö oli suunnattoman helpottunut.

Asunnon myynti saatiin nopeasti liikkeelle ja se myytiin parissa viikossa markkinatilastollisesti erittäin hyvällä hinnalla. Felix oli huojentunut ja oli iloinen asunnon nopeasta myynnistä. Nyt hän pääsisi surutyön pariin ja jatkamaan elämäänsä.

Kaupantekotilaisuuteen tuli sekä Felix että hänen tyttärensä. Kun kaupat oli saatua maaliin, tytär halasi minua ja antoi minulle nuorisotalolla tekemänsä kortin, johon hän oli kirjannut kiitoksensa minusta saamastaan avusta. Felix liikuttui ja kyynelehtien kiitti minua loistavasti tehdystä työstä.

Felixin ja hänen perheensä on ollut tärkeä ja merkittävä asia, jonka muistan lopun elämääni. Kohtaaminen, joka on yksi arvokkaimmista asiakaskokemuksistani kiinteistönvälitysalalla. Sain myynnin ohella täyttää tarkoitustani ihmisenä, olla ihminen toiselle ja auttaa yksinhuoltajaisää sekä hänen lastansa pääsemään eteenpäin hankalasta tilanteesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa minut arviokäynnille kotisi myynnistä!

    Paras aika tavoitella puhelimitse
    AamuPäiväIltaAina
    Yhteydenotto mieluiten
    PuhelimitseSähköpostilla