Täytä alla olevat esitiedot asunnostasi niin olen sinuun yhteydessä ja sovitaan maksuton arviokäynti kotisi myynnistä.

Arviokäynti ei sido sinua mihinkään.

Paras aika tavoitella puhelimitse
Yhteydenotto mieluiten

Asiakaspalautteita

5/5

Tiina Stolt-Niemi

Myyjä
Meillä on nyt kokemusta kahdesta asunnosta. Oikein hyvin Tuomas onnistui. Ensimmäisen asunnon jälkeen oli selvää, että valitaan Tuomas tähän toisenkin asunnon myyjäksi. Tämähän meni kaupaksi heti ensimmäisellä näytöllä. Toista asuntoa myytiin vähän pidempään, mutta sellaista tämä on. Tämä oli oikein hyvä näin korona-aikaan. Minulle riitti info mitä Tuomas antoi. Tämä toteutui oikein hyvin näissä puitteissa. Kaikki oli kauhean selvää ja tiesimme ja ymmärsimme kaikki nämä kaikki asiat tällaisina vanhempina myyjinä. En osaa sanoa mitään kehitettävää, koska tämä viimeinen asunto, joka oli myynnissä oli ihan nappiin mennyt homma. Suosittelemme Tuomasta eteenpäin ja tässä voi tulla muitakin asuntoja myyntiin, niin tiedämme, että ei tarvitse firmaa ja miestä vaihtaa. Olemme tyytyväisiä.
5/5

Arto

Myyjä
Tuomas onnistui meidän mielestä todella hyvin. Hän kertoi aina mitä on tekemässä ja Tuomas oli hyvin yhteydessä, joten ei pitänyt itse kysellä mitään erikseen. Meidän mielestä meni ihan nappiin ja asunto meni kaupaksi myyntihintaan heti ensimmäisillä näytöillä, vaikka ei ollut paljon katsojia paikalla. Ei voi olla kuin tyytyväinen. Meille tämä oli helppoa ja ei täytynyt nähdä mitään vaivaa asian eteen, niin kyllä mielellään maksoimme tämän hinnan (välityspalkkion).
5/5

Saara

Myyjä
Tuomas onnistui erittäin hyvin. Hyvä suoritus kaikin puolin. Olemme kyllä todella tyytyväisiä. En tiedä, että edes pitäisikö joitain asioita tehdä toisella tavalla. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Tuomaksen kanssa on helppo asioida ja hän on hyvin helposti lähestyttävä ihminen. Hän piti meidät tietoisena koko ajan ja hän on hyvin orientoitunut työhönsä ja mikä päivä tai kellonaika tahansa, niin asia hoidettiin ja siitä informoitiin. Olemme aidosti todella tyytyväisiä.
4/5

Joel

Ostaja
Tuomas onnistui oikein vallan mainiosti. Hienosti esitteli kämpän ja eikä tullut yhtään sellainen olo, että kiinteistönvälittäjä tuputtaa minulle. Hän antoi tilaa ja katsoa sekä asiantuntevasti esitteli paikat. Ei ole pahaa sanottavaa. Kaikki tuntui pelaavan niin, kuin sovimme. Todella asiantunteva kaveri ja helposti hoidetaan hommat. Vauhdikkaasti saatiin kaupatkin hoidettua. Voisin ehdottomasti tulevaisuudessa Tuomasta suositella.